Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pensionärerna tär på samhällsekonomin, dessa ord kom från en kvinna på tv!


Allas lika värde är bara tomma flosker

Allas lika värde är bara tomma flosker
som kommer ur politiker munnar
de särbehandlar människor och
visar klart på att somliga är viktigare
rullar gärna ut röda mattan
och erbjuder dem det de önskar
om det inte passar så hörs klagomål
och då görs allt så att kunden blir nöjd
men som sagt det är skillnad på fok och folk
de som kämpat och slitigt hårt
arbetat för att få landet på fötter
jobbat under blod svett och tårar
behandlas inte med respekt
tacksamhet för vad de gjort
de får mycket litet tillbaks
de behandlas rent ut sagt
som stinkande skräp
helst ska de slängas bort
de som behandlar dem så
som inte är på deras sida
och säger att de är en börda
måste vara mentalsjuka
de borde spärras in!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-06 11:50



Bookmark and Share


    Cillas hörna
Sanning i dina ord.

De påminner om vittnesmål från många missionärsbarn som fått stanna kvar på förskolor och internatskolor medan föräldrarna missionerat i närområdet eller i omvärlden under den i naturen mycket självdestruktiva och efemära parollen "andras barn och mina ungar".
I den opolitiska djurvärlden överlever inte sådana arter annat än kortvarigt. Samma regelverk gäller i den politiska djurvärlden.
2018-01-07

  morgonstjärna VIP
alla måste reagera och gå samman
det som drabbar en
drabbar annan dag
vi alla
de som lever högst upp är inte många de som lever nederst är betydlig flera
det viktiga är
vi som har en röst måste protestera!

2018-01-07

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP