Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitta i det filosofiska rummet befriar

Sitta i det filosofiska rummet
med personer som är lyhörda
och där man vågar lätta sina
tankar åsikter och känslor
befriar den inre människan
jag mår som en prinsessa
då jag emellanåt träder in..
bekantskaper finns det många av
mycket fina ödmjuka själar
där man mest pratar om väder
om vind och mer ytliga ting
och det är också viktigt
visa uppmärksamhet och
ge varandra ett leende
det behövs och inspirerar
olika är vi människor
olika behov bär vi inom oss
men de djupgående samtalen
tillfredsställer mitt
min själ längtar ofta
till det filosofiska
stillhets rummet





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-06 16:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Samma längtan bär jag...
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP