Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen intelligens visdom klokhet kunskap i skallen

Att ändra om ett fint och bra land
där tryggheten fanns på plats
och där säkerheten var självklar
är en dårskap utan dess like!
att ta bort dessa för befolkningen
är så oansvarigt att ord inte räcker till
de som beslutat om det nya landet
har totalt tappat fattningen!
de verkar älska nedbrytningen
förstörelsen som hela tiden pågår
det märks helt klart att ingen
intelligens finns i deras huvuden
ingen visdom klokhet och kunskap
som en person nyss sa till mig:
allt i samhället håller på att falla ihop
hur i hela friden tänler de som styr!?!
mitt svar var enkelt: inte alls!
träffar oändligt många som säger samma
de är chokade över den negativa
otäcka skrämmande utvecklingen
för sanningen är ju den att det
inte är mycket positivt som sker
den som säger att det går bra
ljuger ljuger ljuger!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-07 12:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det värsta med våra politiker är att dom inte har några lösningar på problemen, dom är en del av problemet.
2018-01-09

    Cillas hörna
Mainstreammedias, det nya prästerskapets, mentala makt monumental. Både uppåt och nedåt.
2018-01-07

  Bibbi VIP
Håller med.
2018-01-07

  Hopplös själ
Ja,tyvärr är vi på väg mot samhälle likt Usa.
Fortfarande långt kvar och förhoppningsvis kan vi stoppa det innan det gått för långt!

Samtidigt är det inte så konstigt ich svårigheterna är ju att se vad som är problemet i grund och botten för det är långt ifrån alltid det som några få skriker allra högst om!
2018-01-07

  Öknens Ros VIP
Reinfeldt sa när han gett ut sin bok (tror det var då) "Det sovande folket", "Tro inte på politiker". Detta sagt av en som var politiker själv.
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP