Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsstillheten för mig ibland till stranden

Söndag och jag andas fridfullhet
ute vilar gatorna från sorl
det råder en mjuk stillhet
ibland även ljuvlig tystnad
jag absorberar in dess skönhet
njuter till fullo och ibland
det händer att mina fötter
vandrar utanför dörren
kan höra hur det knastrar
under mina skor och så
plötsligt står jag vid stranden
den älskar jag att gå till
befriar mina tankar
de får vingar som fåglarna
flyger högt ut bort
mot horisontens rand
söndag min vilodag
lindrar plåstrar om
som balsam för själ
stillheten är bara
så underbar så skön





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-07 13:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP