Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bild 9. Imovane 7,5



fortfarande

många plagg som skaver

stora överdrifter

och
tårar
och
ljussablar
och
taxiresor

till priset
av

en
långsamt
stelnade
dröm

min
innersta

lögn




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 768 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2018-01-08 22:37



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Stark! Som en boxarsmäll i ultrarapid
2018-08-26

  Lottie Ålhed VIP
Snyggt avslut på dikten. Drabbande.
2018-06-19

  Glömskan VIP
Fint, sparsmakat, du får fram mycket med få ord.
2018-03-13

  Magica VIP
Uppvaknande?
2018-02-13

  SatansSon VIP
IMOVANE ÄR EN SKITMEDICIN. MEN DEN ÄR LÄTT TT AVVECKLA UTAN ABSTINENS.
2018-02-09

    samole
accosierar till det att ha en framtid - dvs, en framtidsfantasi (som i vissa lägen kallas lögn). Vad har vi när den remnar?
2018-01-25

  Petter Wingren
Den innersta lögnen är svårast att nå för punktering. Den punkt där vi tar oss själva på störst allvar är smilgropen.
2018-01-14

  i af apa
Kommunalpolitiker??
Snyggt som vanligt!
2018-01-08

  morgonstjärna VIP
undrar om du inte är för självkritisk
dömer dig för hårt
du känner du bär på en lögn
det är ju alltid så att det är vi själva som
alltid är den hårdaste domaren

övertygad om att du dömer dig för hårt
ju längre du bär allt inom dig växer bollen och blir större
öppna dörren och berätta i stället
och lögnen blåser bort fjäderlätt
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP