Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förgripa sig på en person är ren och skär ondska

Stackars alla våldtäktsoffer
vilka djupa själsliga skador
vilka fruktansvärda minnen
att förgripa sig på en person
är ren och skär ondska och
allför ofta går förrövarna fri
rättsväsendet visar att de
inte bryr sig nämnvärt om
de som blivit utsatta för
den groteska behandlingen
man undrar varför det pågår
så extremt mycket våldtäkter?
kan en av anledningarna vara
att sharia smyger på och över
vårt avlånga lilla land
islamisering pågår och
enligt dess bok så får man
våldföra sig på en "icke troende"
om detta talas det inte
så högt om och politiker
vågar inte ta bladet från mun
viktigt med kunskap
den som läser och tar reda
på sanningen om detta
kommer förstå att saker och ting
blir mer och mer uppenbar
hålla tyst, absolut inte!
man måste ut med det obekväma
så mycket som det läggs lock på
detta är en av så många!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-09 22:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för det salt och ljus i förruttnelsen som Du är!
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP