Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in och smaka mina skrivna rätter

Välkommen in på min sida
du är fri att smaka på mina
skrivna rätter och dess olika smak
en del kanske inte gillas
kan innehålla för mycket starka
brännande kryddor som irriterar
men oavsett så hoppas jag
att någon rätt ska falla i god jord
jag skriver det som ligger
nära mitt hjärta och som
ska ut ur själens rum
varsågod och ta för dig
handplocka det du gillar
man behöver inte tycka om allt
bara att gå förbi





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-09 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP