Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag som denna kommer aldrig åter

En lika vacker dag som denna
Kommer jag falla till marken
och där möta dig med en kyss
en kyss som jag så länge väntat på

På den skymningens bistra timme
ska jag falla tillbaka in i din famn
men innan dess så ska jag skåda
det livsverk vi skapade på så kort tid

Inte en tår ska fällas och inte ett hår
ska krökas på mitt huvud
Endast du ska få stryka det varmt
när vi ses igen där du är

På en bro i december som den dag du dog
ska jag skåda den solnedgång
inte ens Kalifornien kan slå
och när jag rör vid vattnet
Väntar du på mig där då?




Fri vers av kattdrottningen
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-10 23:53



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Vackert och skrämmande...
2018-02-18

    ej medlem längre
Fantastisk! Du är ju jätteduktig :) 5/5
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen