Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mesiga flata konflikträdda politiker finns det gott om

Svenska skolan sjunker och sjunker
lärare orkar inte vara lärare
de blir utsatta för repressalier
våld har ju blivit vardagsmat
"i det svenska förut så fridsamma
och välordnade samhället"
men det är slut på den tiden
skolan är inte säker för eleverna
lärarna kämpar för deras framtid
jag beundrar dem och de behöver stöd
att politiker inte sätter ner sin fot
och agerar tuffare och hårdare
emot det växande våldet
är en skam utan dess like
det ska vara nolltolerans!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 12:07



Bookmark and Share


    Cillas hörna
Skolans långvariga söndring är bara ett av många symtom i en sjuk kropp som smittats av immunbristvirus och där alla viktiga organ nu är på väg att svikta.

Det som sist kommer lämna denna begynnande kakektiska kropp är det påtända euforiska leendet.
2018-01-12

  Bibbi VIP
Så tycker jag också.
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP