Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom eken

på heden
bakom den gamla eken
finns friden
jag alltid sökt

där kan jag andas
utan rädsla

där finns inte du




Fri vers av Gabrielle
Läst 832 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-02 16:13



Bookmark and Share


  heavymetalunge
VÄLDIGT vackert..
men den känndes nästan FÖR personlig för att publisera..
Behåll den platsen för dig själv!..
2006-11-01

  hawkeye
Att ha ett ställe dit ingen når, det är frihet...
2006-06-05

  Regular
Bokmärkt är dikten ekmärkt är jag...
2006-06-03

  swimsus@gmail.com
Många tankar och bilder dyker upp här endast genom dina få rader.
Fint med ett slut som möblerar om helheten.
2006-06-03

  Agnes
Oj vilken poet du är!! Glad att jag fann den här dikten, bokmärks direkt!
2006-06-03

    Xena
Kort, men säger en hel del ändå.
Känns lite sorgsen ensam..........
2006-06-03

    ej medlem längre
Mmm...den här är mycket bra,
gillar när man kombinerar känslor med/i naturen,
den här har desstuom en bra "rytm"/upplägg
och en vemodig känsla över sig
2006-06-03

  * Ammi *
grattis till Red val av din dikt!
2006-06-03

  * Ammi *
en jättebra text! säger så mkt...spelar rock'n roll om rubriken återkommer i texten, det gör den ju ofta...
2006-06-02

  Jessica Ebbesson
Din text berör!
2006-06-02

  Sofia i hatstaden
De två sista raderna var väldigt bra!
2006-06-02

  DanSan
*

Starkt och bra skrivit . . .

Ja fy för mäniskor som hotar och misshandlar!!!

Både verbalt och fysiskt!!!

MVH Dan
2006-06-02

    ej medlem längre
Känner ibland samma sak att man kan ha en egen plats att gömma sig i och vara sig själv. Tycker tyngdpunkten ligger på sista raden-verkligen skarpt
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle