Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i takt med mina hjärtslag

Under själens ytan i centrum av mitt jag möter jag känslan.
Den tränger tillbaka livets rytm och får mig
att pausa livets nu, för att tänka på dig.

Känslorna formar ord, orden bygger meningar.
Luften vibrerar i takt med mina hjärtslag, läpparna gör sig redo att forma orden.

Från mitt inre djup har känsla vandrat genom min själs allt för att föddas i min mun och bli hörbart för dig, älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 23:03



Bookmark and Share


  aol
Starkt borrar sej dikten mot mitt hjärta
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman