Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min äldsta syster i London svårt sjuk och sönerna samlat ihop sig för ett besök.


The three Musketeers


Så smärtsamt

att ej kunna

vara där


Tårarna

flödar

idag


En ny situation

att ta ställning till

på ålderns höst




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-13 15:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Befriande att få gråta
och vila i bönens kraft
Herren tar hand om smärtan
den eviga kärleksfulla
förstående läkaren!

2018-01-28

  Poesia VIP
<3
2018-01-15

  Ess VIP
fint som Eva Langrath skrev, jag delar också bördan med dig i bönen<3<3<3<3
2018-01-14

  Eva Helene VIP
Berörande.
2018-01-14

  Eva Langrath VIP
Delar bördan med dig i bönen
2018-01-14

  walborg
Så svårt att inte kunna mötas på plats
2018-01-13

    ej medlem längre
Blir så ledsen att läsa att din syster är sjuk - vilken tröst för henne att ha sina pojkar hos sig i denna svåra stund.
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP