Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neuroleptika

aldrig att jag skulle låta dig
linda om mina självförvållade sår
jag ser allt
du inte ser
jag ser allt
jag inte såg förr

neuroleptika
vem vore jag utan dig
kreativ?
döende?

neuroleptika
du är luften jag försöker att inte andas
du är hallucinationernas nakna fiende
du är mitt allt
min drog
min respirator
mitt största misstag

jag ska plocka bort dig
för jag vill leva också




Fri vers av reminiscenser
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-15 11:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hoppas du inte känner så idag
du alla har rätt att leva
kram <3
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser