Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste nyss: Sverige och EU jobbar stenhårt för att hindra åsiktsfrihet...


De gillar absolut inte yttrandefriheten

Så länge man tycker som etablissemanget
håller med den politiska korrekthetens skrivna regler
då är allt frid och fröjd och man blir klappade
medhårs och får beröm för gott uppförande
men om man motsätter sig och
vägrar följa deras riktlinjer
då får man verkligen se upp!
det kastas glåpord och kanske ägg
man vet aldrig vad de hittar på!
för de tål inte att man går en annan väg
har en annan åsikt och tankegång
självklart avslöjar de sig själva
de gillar absolut inte yttrandefriheten
diktaturbeteendet lyser igenom!
diktaturstyre är vad de hoppas på
men icke sa nicke, den ska motarbetas
friheten mår illa av bara tanken!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-15 12:07



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
De tillåter inte att något står i vägen för Den Nya Världsordningen. En värld utan gränser med en av makteliten bildad världsregering som styr och kontrollerar oss med järnhand är vad de vill ha.
2018-01-15

  Bibbi VIP
En mycket sorglig utveckling.
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP