Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar blomstringens tid längtar havet

Längtan ligger och gror
efter solvarma tider
då knoppar slagit ut
insupa dess ljuvliga dofter
beskåda färgsprakande nyanser
vandra barfota på sanden
på berg klippor och
lyssna havets vågor
alla fåglars ljud
bli smekt av ljuset
bara fånga in all skönhet
som blomstrar av liv
gå in i skogens oändliga
grönmålade salar
bara sitta vid en strand
och njuta stillheten




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-17 11:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Låter helt underbart.
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP