Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är gänsen nådd!

Attackerna på rättsväsendet
är en krigsföring och måste
hanteras med kraftfullt bemötande
politikerna är så konflikträdda
att man blir mörkrädd!
galenskaperna som bara
verkar växa på lilla Sveas jord
är så ofattbara stora och hemska
att man knappt tror det är sant!
lilla Svea bär många kulhål
extremt många skador
att listan kan göras oändlig..
mitt fosterland som en gång blomstrade
när det gäller säkerhet och trygghet
bevakade stängda gränser
ordning och reda i samhället
har vissnat och gaspar efter luft
dess blad faller så sakta emot marken
gränsen är nådd och varningslampan
har länge blinkat ihärdigt!
nu är det hög tid att "reagera"
agera och sätta ner foten
mot alla sataniska angrepp!
hallå alla politiker, fördöm
utvecklingen och börja handla!
rädda lilla Svea från total undergång
vad väntar ni på!?!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-18 11:34



Bookmark and Share


    sir Kent

"Förnekelselandet kommer behöva förneka allt mer
2018
förbi
eller på
grundet
som
inte fått
nämnas vid
namn"

Din text säger det med andra väl valda ord. Tack, mare.
2018-01-21

  Bibbi VIP
Jesaja 62
"På dina murar, Jerusalem, har jag ställt väktare; varken dag eller natt få de någonsin tystna. I som skolen ropa till HERREN, given eder ingen ro. Och given honom ingen ro förrän han åter har byggt upp Jerusalem och låtit det bliva ett ämne till lovsång på jorden."
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP