Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad plastikkirurgen sa framför operationsbordet

Jo, för alla är vi objekt

Ditt eget jag skulle aldrig räckt




Fri vers av aprilsolen
Läst 593 gånger
Publicerad 2006-06-02 19:59



Bookmark and Share


    Skarhak
Sorgligt men Sant...
2006-06-22

  galjonsfigur
ja fyfan. >< mkt bra skrivet, sorgligt men kanske sant
2006-06-02

  Vitsippa
Så sant...
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen