Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden min älskade vän

Stillheten famnar min morgon
kaffemuggen är fylld till bredden
min egen lilla högtidsstund
är fylld av rosenskimmer
känns helig och jag njuter
det är fortfarande tyst
tystnaden min älskade vän
vi två sammarbetar så bra
då händer det saker
pennan får liv och så ofta
fylls mina tomma blad
känner att något är på gång
gör mig redo och inväntar
ny dag nya möjligheter
nya budskap som ska ut





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-19 06:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP