Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds ljus lyser igenom allt mörker

Bönen för mitt fosterland fortsätter
det är många som ber för landet
Guds ljus lyser igenom allt mörker
hoppets starka låga för människobarn
änglarna har fullt upp för att hjälpa
trösta ängsliga oroliga hjärtan
ber att de som inte tror ska få känna
uppleva Guds stora oändliga
och helt fantastiska kärlek
i den famnen vilar jag
och den är så varm så skön
mitt i en orolig tid och värld
har jag djup stilla frid
Gud jag ber för mina
medmänniskor och
för mitt fosterland
ös ut din godhet och
låt ditt kärleksfulla regn
spola bort hat och ondska





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-19 22:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP