Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden min ständiga längtan

Tid att vila tid att söka tystnaden
lyssna in dess ljuvliga toner
som vackraste musik för min själ

Jag vandrar så sakta till stranden
ser mina fotavtryck i sanden
vinden smeker mina kinder

Där stannar jag och absorberar
ensam i stillhetens stund
blickar ut emot horisonten

Tankarna flyger iväg högt
tillsammans med fågelvingarna
seglar de fri och släpper sin tyngd

Lämnar och går med lätta steg hem
fylld av harmoni och tillfredsställelse
bland det finaste jag vet är stranden

Min ständiga längtan och lycka
dit söker jag mig så ofta jag kan
tar vara på livets fantastiska ögonblick





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-21 11:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart med livets oaser.
2018-01-21

  Thomas Widemark
Mycket fint skrivet! Det är viktigt att ha en sån plats att gå till.
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP