Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att lämna Religion bakom sig

Jag hade ett visst intresse för Religioner innan jag var yngre
Jag läste heliga skrifter från hela världen
Det kändes spännande
Och även ockultism var rätt spännande
Inte kanske att praktisera men iallafall att studera
Och sen var det spännande med musik som var inspirerat av andligt sökande
Just nu känner jag dock att jag vill absolut inte tillhöra någon religion
Jag är stolt agnostiker
Och dessutom musiker
I musiken finner jag faktiskt alla svaren på det mesta




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-20 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP