Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar smaka på frihetens oändliga vyer

Följer inte massan och dess inbördes beundran
där har jag aldrig känt mig hemma
trivs inte i tycka tänka lika klubben
min själ älskar att flyga utanför
deras ramar och mallar och smaka
på frihetens oändliga vyer
om jag så måste stå ensam
men det sägs ju att ensam är stark
så jag bara fortsätter framåt
vidare förbi och över
friheten driver på





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-21 19:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gud och jag är i majoritet.
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP