Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket våld på lilla Sveas jord

När politiker står och säger
att rapporteringarna om det ökade
våldet är överdrivet
vet man inte om man ska
skratta eller gråta!
det är verkligen något
allvarligt fel uppe i hjärnförrådet
hos politiker som uttrycker sig så
en klartänkt människa både
ser och hör det eskalerande våldet
det som sker med lilla Svea
är chockerande och alarmerande
det både brinner skjuts mördas
det är attacker på precis allt!
hur långt måste det gå för att
politiker börjar fatta allvaret!
lögnen kan inte lura sanningen
som visar på vad som pågår
politiker kan man inte lita på
de som inte vill rädda landet
ska hålla tyst och avgå!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-21 23:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP