Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skapar jag skriver!

Så befriande att skriva av sig känslor
släppa ut dem i ljus hjälper i stunden
min ilska över vad som händer med
mitt lilla fosterland gör att jag måste
printa ner ord om vad jag känner upplever
det är min rättighet även om de stör
rör om och kanske irriterar någon
som inte gillar att man formulerar
om den hemska negativa utvecklingen
struntar fullkomligt i det och
den politiskt korrekta ordningen
som förgiftar och förvrider huvuden
jag skapar på oavsett och bryr mig inte
om vad folk tycker och tänker
mina budskap ska fram på blad
jag skapar jag skriver!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-23 00:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Beundrar Din stora frimodighet som Du vet!
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP