Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enhet 2. kardel



det kan vara på många sätt

det kan det alltid



jag förlät dig lite mindre

för varje gång


jag visste inte

förstod inte

hur

jag

skulle kunna värma dina små spökhänder




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2018-01-22 23:56



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Å, så himla fin!!!
2018-04-26

  Janina Kaminska
Håller med David. Fantastiskt bildspråk.
2018-02-09

  DavidM VIP
Dikt som ger nya bilder för varje omgång jag läser den. Vemodigt, finstämt. Väl skriftat.
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP