Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner


Gråheten


Förundras inte mer
över gråheten

den finns alltid

Grå stenar är med så länge
att lavarna hinner måla upp

livscykler i kartor

Gråberget ändrar inte en tum
men låter skogen växa




Fri vers av redeye
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-06-02 23:28



Bookmark and Share


  astranova
fint uttryck med lavarna på stenarna, det fastnade jag för. :)
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye