Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blåögd


Blåbär



Jag var yngre då
jag var alltid yngre då

och de andra sa alltid samma sak

varför är man så förbaskat godtrogen, blåögd
som ett blåbär
som tryggt växer upp på samma plats
år efter år

eller kanske just därför

och nära till skogen
lugnet

och vi och björnarna
kan äta blåbär

från samma tuva




Fri vers av redeye
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-06-02 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

redeye
redeye