Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallar dem små diktatur soldater!

Politikerna fortsätter babbla
innehållslösa budskap till folket
SER de inte HÖR de inte hur
landet brinner våldet eskalerar
fattar de inte att människor
blir oskyldigt angripna påhoppade
rånade sextrakasserade våldtagna
utsatta för olika hemskheter
är de helt dumma i huvudet!?!
det verkar ju så och dessa typer
ska styra och leda lilla Svea
man bara gapar åt dessa individer
så självgoda uppblåsta och arroganta
själva lever de gott medan folk svälter!
frustrationen över deras beteende
är enorm och växer mer och mer!
laglösheten är helt uppenbar
på lilla Sveas förut så fridsamma
lugna glädjefyllda jord
ingenting får längre vara bra
precis allt ska attackeras
utvecklingen är hemsk och
sen har den så kallade ledaren
mage att säga att det går bra för landet
LÖGNEN är politikers ledstjärna!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-24 13:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Folket består till stor del av "Nyttiga idioter"
Vladimir Lenin
2018-01-26

  Thomas Widemark
Ja, politikerna bara babblar och babblar medan det alltjämt bara blir värre och värre. Och inte bara i Sverige.
Men högt uppsatta onda makter tycker nog att det går enligt planen.

2018-01-25

    sir Kent
Makt korrumperar.

Traditionsröstandet, som är ett svenskt uttryck för tillit till politiker från förr, sänker ribban åt dagens politiker och tillåter selektering mot en politisk inavel med låga ideal och pragmatisk ambition.

Politikerväldets fokusering på "bilden av Sverige" är symtomatisk för en kår som slutat tjäna sitt folk utan prioriterar andra och annat.
2018-01-24

  Bibbi VIP
Ja, var ska det sluta?
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP