Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vänd er till Herren och hans kraft, sök honom ständigt." Psaltaren 105:4


"...sök honom ständigt."


Inför det ökande våldet

och vår ledares totala

maktlöshet och arrogans

att göra någonting åt det

blir mitt enda val till sist

att söka Guds ansikte

beständigt och helhjärtat


Till vem skulle jag annars gå?


"Sök Herren, medan han låter sig finnas, be till honom, när han är nära.
Må den gudlöse överge sin väg och den som gör orätt ändra sina planer.
Må han vända om till Herren, så förbarmar han sig över honom.
Må han vända sig till vår Gud, för han vill förlåta allt." Jesaja 55:6,7




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-24 15:27



Bookmark and Share


  Ess VIP
så fint, och så fint med Jesaja 55:6,7 till texten<3<3<3<3
2018-01-30

  mare VIP
Amen till dina ord
söka Herren är det enda
den sanna hjälpen!
2018-01-28

  Salvation Pepper
Kan aldrig skada.
2018-01-26

  Futureprincess
Ja, det finns ingen annan väg värd att vandra
2018-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vem skulle vi gå till? Bra uppmaning...
2018-01-25

    ej medlem längre
Tack Bibbi för dom orden.
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP