Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek lögner svammel forsar ur deras munnar

Svek lögner svammel fullkomligt
forsar ur politiker munnarna
man lindar in man vinklar vrider
vänder kappan efter vind
att ljuga är fult och det står
i tio guds bud att man inte ska det
de bryr sig inte så länge det låter bra
men sanningen klär av dem
att stå inför svenska folket
och säga saker som inte är sant
är fruktansvärt och pure evil
de förvrider huvuden de manipulerar
vem orkar lyssna och beskåda dem
inte jag i alla fall och så många andra
det bästa är att det blir fler och fler och fler...





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-25 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP