Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte låta sig stoppas utav självgodhetsapostlarna

Att hålla med och klappa medhårs
det gillar det politiskt korrekta styret
då blir man omtyckt och upphöjd till skyarna
man ska le och låtsas att saker och ting är bra
inte prata illa om deras agenda och skrivna regler
men om man inte samtycker med dem
om man inte rättar in sig i ledet
utan går utanför med andra åsikter
visar att man har andra tankegångar
då blir man inte så omtyckt
eller gillad av "inbördes klubben"
det är diktaturfasoner på hög nivå
yttrandefriheten säger att man får
inte låta sig stoppas utav
självgodhetsapostlarna och
deras hårdförda rättesnöre!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-25 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP