Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rån på småbarn i dagens samhälle

Om jag är rosenrasande
det kan ni ge er på!
det blir bara värre och värre
attacker på oskyldiga
fortsätter i alla åldrar
finns inga gränser!
på alla dårskaper
det är en krigsföring
på vårt fina fosterland
dygnet runt sker attacker
ansvariga politiker
bär ansvar för den
onda samhällsutvecklingen
de bryr sig inte
de tillåter det fortgå
de vill förstöra lilla Svea
och försämra livet
för befolkningen
de ska kliva ner
från talarstolen
och hålla tyst!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-25 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP