Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bröllop på gång


på måndag precis klockan tre
står vi framför prästen i munkfors kyrka

och jag börjar faktiskt bli nervös
men samtidigt

kan jag inte sluta le




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 858 gånger
Publicerad 2006-06-03 07:05



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
gratulerar Hans!
2006-06-06

    Idun 1
Önskar dig och din blivande fru ett varmt
GRATTIS och ett underbart liv tillsammans.
2006-06-04

  Manal
Grattis, hoppas ni får en underbar dag & framitd !
2006-06-03

  Myself
sluta aldrig le,det märks inte hur nervös du är då.allt gott!!
2006-06-03

  wannabi
Lycka till! :)
2006-06-03

  Andasin
Stämmer in i alla lyckönskningar och gratulationer!
Hoppas både dagen och resten av erat liv tillsammans blir precis så som ni önskar!
2006-06-03

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Grattis!!! :D :D :D

En alldeles underbart levnadsglad dikt!
2006-06-03

  DanSan
*


Grattulerar till dig och din

blivande fru Hans!!!

All kärlek till er två!!!

MVH Dan


*
2006-06-03

  kath
Att le och vara nervös samtidigt .......... det kan inte bli bättre .........

Grattis igen :)
2006-06-03

    ej medlem längre
Nääe är det alltså du själv som skall gifta dig,
så härligt underbart - stort grattis och lycka till!
2006-06-03

  vildvin
Grattis, så roligt! Bröllop - en av livets stora högtider...

och när man står där på knä framför prästen så kommer tankarna,
man undrar - tog jag bort prislappen under skorna
2006-06-03

  Agnes
Om det verkligen är så...
med all lyckönskan och värme önskar jag dig en innerligt vacker dag, och ett harmoniskt äktenskap. Och du.... viktigast av allt: det är nu det börjar! Det är nu arbetet börjar med att verkligen vårda kärleken, ta hand om relationen, att se varandra och aldrig ta varandra för givet. Löftet vi avlägger handlar INTE om att lova att inte skiljas, utan om att verkligen från den stunden älska en annan människa för den hon/han är...

Gratulerar! :o)
/Agnes, "joack" och "buddha"
2006-06-03

  Cris
Låter trevligt...
spännande
2006-06-03

    Bodil Sandberg
Så du ska gå sta o gifta dig!!!???Vad underbart!!!Jag önskar dig en underbar bröllopsdag....läs gärna min dikt:När bröllopsklockor ringer....den skrev jag för ett tag sen...till min dotter som ska gifta sig den 1juli...GRATTIS MIN VÄN!!!
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP