Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Svea är attackerad utav våldtäkter

Lilla Svea är attackerad utav våldtäkter
ständigt hörs det om kvinnor som blir våldtagna
mörkertalet är stort och de omtalade
sextrakasserierna har blivit vardagsmat
det finns även män yngre flickor som
blir utsatta för sexuella övergrepp
detta verkar vara en epidemi
landet är infekterat av sexgalna
groteska våldstyper som går till
attack på oskyldiga personer!
allt negativt som händer
och det är extremt mycket idag
ska tystas ner av styrande
tokstollar till politiker!
de är inte på offrens sida
så många hela livet får lida
idag är det farligt att gå ut
undrar bara när hel...et ska ta slut!?!
sanningen talar visar klart
att förfallet är uppenbart
i bitar faller moderjord
går inte beskrivas i ord!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-27 10:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hjärtat gråter.
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP