Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta gråter sa en skrivarvän

Den som inte fattar ser och hör
den pågående raseringen av lilla Svea
måste vara så hjärntvättad av propagandan
att huvudena är vända åt fel håll
så förblindad av lögnen som styr
men sanningen ger sig aldrig
den pressar på dygnet runt!
den lyser solklar för den vakna
uppmärksammade människan
det går inte att gömma undan den
verkligheten är här och den är inte
trevlig i sitt bemötande och uppsåt!
vem gillar allt negativt som sker
för inte är det då mycket positivt
mitt hjärta gråter sa en skrivarvän
kan bara hålla med hennes ord!
fortsätter skriva om utvecklingen
även om jag stör den dagliga ordningen
för ut ska det och inget kan stoppa
yttrandefriheten är min vän och hjälper till
viskar i mitt öra: skriv precis vad du vill
och det tänker jag alltid göra!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-27 11:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Glad att Du finns som ett salt och ljus.
2018-01-28

  Thomas Widemark
Du får gärna fortsätta att störa den dagliga ordningen. Bra text!
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP