Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart exploderar naturen snart blommar liv

Min kärlek till mitt fosterland är stor
älskar granskogarna och dess ljuvliga doft
alla vattendrag man hör porla
och särskilt vid vårens ljusa tid
då spelas det upp befriande toner
tillsammans med fågelsången
det är helt underbart och sen
se alla knoppar som gör sig redo
för att visa upp sina olika nyanser
vintertiden har sin tjusning
men våren är min största längtan
den sprider glädje till mitt hjärta
allt som slumrat vaknar till liv
naturen sjuder och solen värmer
upp den frusna marken som fylls
med färgsprakande små blommor
livet bär underbara ting och det gäller
att ta tillvara fånga in dess skönhet





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-27 15:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin beskrivning
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP