Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och jag vid havet, nästa gång vi vandrar där, blir tillsammans med din älskade!


Vi ska åka till havet och vandra på klippor

Till sommaren kommer du
inte ensam utan med din älskade
hon har aldrig satt sin fot här
det kommer bli ett äventyr
för henne och även för dig
vi ska åka till havet och vandra
på klippor och bara vara
sitta och njuta utsikten
känna sanden mellan tårna
kanske doppa oss i dess vatten
se solnedgångarnas skönhet
gå på vandringar i naturens salar
dricka kaffe vid någon sjö
äta marsipanbakelse som du
bara älskar av ditt hjärta son!
det finns så mycket att njuta av
vi ska ta vara på varann och
fotografera våra fina ögonblick
jag vet att ni ser fram emot att
resa över Atlanten och komma hit
jag längtar också, mitt hjärta sjunger





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-27 23:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fantastiskt det ska bli.
Er så väl förunnat.
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP