Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt för personlig integritet måste alltid finnas

Tankar omkring människan..
ju mer tid som går märker jag av
att mitt behov av dem minskar..
inte många får längre komma för nära
förr släppte jag in hur lätt som helst
öppnade mitt hjärtas dörr på vid gavel
tills jag insåg att jag höll på att bli uppäten
de tog min livsviktiga energi
ville styra mina tankar åsikter
en del tålde inte min egen styrka
de ville förminska den och mig..
man går från klarhet till klarhet
människan kan vara komplicerad
svår att förstå greppa lynnig
alla möjliga psykologiska faktorer
spelar in och påverkar tillvägagångssättet
väljer idag vilka som får komma nära
och det märks att det är befriande
jag har ett liv att leva och glädjas av
det är helt enkelt för kort
för att det ska slösas bort..
ingen får idag tillträde till mig
om inte respekt för min integritet finns
ingen får klampa in på mitt privatområde
och tro de kan ändra på min personlighet
idag är jag mycket försiktig med
vem jag öppnar mitt hjärtas dörr för..





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-28 11:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har jag det också och skakar av mig energitjuvar.
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP