Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla seglar vi på livets oändliga hav

Allt vi har och äger är ju faktiskt bara i stunden
alla seglar vi på livets oändliga hav
bland väldiga vågor extrema stormar
aggressiva groteska orkaner
och på stillhetens tysta vatten
livets nyanser i olika form och färg
från svartaste mörker till ljusaste ljus
livet väntar på att levas upplevas
låta det fånga oss den stund vi har
tiden tickar dagar passerar år läggs till år
plötsligt kan allt tas ifrån
båten vi satt i är plötsligt tom
guppar omkring ensam tills den
sakta sjunker till havets botten
livet togs ifrån och ingen återvändo
men jag fortsätter segla vidare
till himmelrikets strand
min båt kommer evigt vila
vid soluppgångens rand





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-28 12:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP