Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva är befriande för själen

Skriva är befriande för själen
så jag skriver på och lösgör
inre knutar så att det flödar
fritt i mina ådror och gör
att jag känner mig lättad
ibland dansar jag av glädje
efter att ha skapat ut
ibland känner jag mig
uttömd lite trött men
mycket tillfredsställd
olika känslor uppstår
men en sak är då säker
skriva är som att andas
stimulerar tillför energi
och att sen få förmedla
olika budskap till världen
är en gåva har jag hört
någon okänd sa en gång
att jag skulle dela med mig
på den vägen är det
och fortsätter så länge
jag finns till på jord





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-28 13:59



Bookmark and Share


  Futureprincess
Ja, det är skönt att få skriva av sig av sina innersta tankar och känslor!
2018-01-28

  Bibbi VIP
Ja det är Din kallelse och uppgift.
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP