Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll käft och våga inte tänka att du ska tänka



I en mörknad tid rånas barn när de är påväg hem från skolan och det finns inga förklaringar, endast mer eller mindre krystade ursäkter för förövarens utsatta situation i samhället.

Inte en dag utan att sirener hörs, blåljus syns, men det är livsfarligt att prata om varför veligheten blivit verkligt skrämmande. Det är vackrare med humanistiska klichéer än respektlöst mänskligt beteende.

Det intellektuella samtalet avfärdas som kränkande, då upplysta individer är skadedjuret i det runda dockskåpets cirklande kring sol. Och fråga för fan inte varför du fick din bok om livet förstörd av en handgranat.

_______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-01-29 15:21



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
"Och fråga för fan inte varför du fick din bok om livet förstörd av en handgranat." - Love it!
2018-02-12

  Solstrale VIP
Ja verkligen samtids orienterat bra skrivet!

Ska tillägga att rykten går varje år att bortskämda barn säljer sin telefon så de både får en ny och pengar, från först köparen och senare försäkringen... Förälder misstänker ingenting, deras barn kan väl inte vara bedragare emot sina egna päron....
2018-02-01

  Elwania
kuslig verklighet .

2018-02-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Här finna läsaren "jag är fan större än Sartre" på hugget mot tillvarons existensiella problematik.
2018-01-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Du sätter huvudet på spiken, med din samhällskritiska text! Många vill inte se verkligheten. Bättre att stoppa huvudet i sanden.
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP