Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet ska råda och klinga

Mer och mer blir de som är
så kallade obekväma attackerade
man stänger ner sidor
som innehåller avslöjanden
om dagens utveckling
man försöker på alla sätt
tysta deras ord och röst
sanningen motarbetas
lögnen angriper så fort
den blir synliggjord
åsiktsfriheten är under
exremt stort angrepp!
men om inte den får
uttala sig och ifrågasätta
undra och visa ilska
mot saker som är förgörande
ja då blir det till slut
ren och skär diktatur
och den hör inte hemma
på lilla Sveas vackra jord
frihet ska råda och klinga
ljuvliga härliga ord!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-31 10:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP