Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Hebreerbrevet 12:25-28


Sista skakningen


Avvisa inte honom som talar


"En sista gång ska jag skaka

inte bara jorden,

utan också himmelen."



Allt skapat som vacklar ska försvinna,

men det som inte vacklar ska bestå.



Vi får ett rike som aldrig ska skaka.



Låt oss därför vara tacksamma

och tjäna Gud så som han vill,

med vördnad och fruktan,

för vår Gud är en förtärande eld.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-31 20:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga ord...
2018-02-04

  mare VIP
Sanningens ord!
2018-02-02

  Solstrale VIP
Det får mig att reflektera och vilja läsa mera! Tack!
2018-02-01

  Fulbergarn

2018-01-31

  Goraxy 89 Orion VIP
SANT SÅ !!!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP