Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är de äldres röst och den gormar högt

Var finns empatin hos politikerna
var finns förståelsen för de äldre
de bryr sig inte om dem utan tar
bara ifrån och försvårar deras liv
de har inget hjärta för dem alls
istället gör de dem mer och mer
hjälplösa och låter dem lida
det enda de är intresserade utav
är deras pengar och värdesaker!
det är en så stor skam att jag mår illa
de har arbetat slitigt hårt och
som alla vet byggt fina lilla Svea
inget som de ledande verkar
bry sig om utan istället trampar
de ner dem i skosulorna och
förminskar dem till smulor
och som helst ska sopas bort
inte konstigt att äldre mer och mer
hamnar på gatan idag
min ilska är väldig och jag
är de äldres röst som inte
orkar eller vågar uttala sig
finns bara ett ord för dessa
som behandlar dem illa och
det är: SKITPOLITIKER





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-01 17:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tyvärr...
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP