Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan älskar stillheten

På natten flyger min själ fri
pennan älskar stillheten
och tystnaden som råder
föder lättare fram sina budskap
bläcket flödar ut på blad
min ådra pulserar
jag stortrivs





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-02 00:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är lättare att höra sig själv i stillheten...fin text...
2018-02-04

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"
2018-02-02

  Magica VIP
Ja det är nåt med att skriv i natten, fint.
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP