Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Så sorgliga sånger
är de sanna
är de
dina?

Så tunga tankar
kommer de
från
dig?

Talgoxen gläds
åt sol
och drömmer
i skuggan

Hinden
ingen hindrar
att skutta
sjuttio mil

Säg
var det jag
eller
var det du?




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-03 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP