Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Igen och igen

 

 

Våren får sova ännu ett tag.
Snön faller ner och vinden är svag.

Skogen har åter vita kläder.
Man kan inte lita på detta väder.

Men jag tänker ta det hela med ro.
I ett vackert landskap får jag ju bo.

Nu måste jag mata fåglarna små,
innan till skogen jag tänker gå.

Ut i det fria, det rena och kalla.
Ut i naturen, följ med mig ni alla.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-02-04 10:12



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
En friskhet i denna poesi som är så tilltalande och därtill ett underbart foto!
2018-02-13

  Bo Himmelsbåge
Mycket vackert foto av snöinbäddade trädfingrar i ljus vinterdräkt!

Fin dikt om vårvinterns nyckfulla väder,
där det vita och mörka kämpar om herraväldet i naturen!
2018-02-11

  Maj-Lis VIP
Vackert diktat...och ha en skön promenad
2018-02-09

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så vacker du diktar! Blir glad av din härliga text
2018-02-08

  Salvation Pepper
Ja, man måste ändå beundra naturen för sitt sätt att aldrig förneka sin frihet! :)
2018-02-07

  Olof Lagerhorn VIP
Fin skildring av de naturliga växlingarna inom en årstid.
2018-02-05

  Anya VIP
Härligt att njuta så i naturen. Här har vi närmare 150 cm snö. Oerhört vackert men ack så mycket att skotta.
2018-02-05

  ULJO
Så vackert u ord och bild
2018-02-05

  Futureprincess
Ja, det är kallt och friskt, men det är också vackert så tar man på sig rejält så går det bra!
2018-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker skildring av det snötäckta och en fin uppmaning att njuta ute av den
2018-02-04

  morgonstjärna VIP
härligt du beskriver
allt det vita oss driver
göra snöänglar
av det vita som över oss singlar
leka barn
öppna dörren till vårt inre
leka röda och vita





2018-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Känner lugn, ro och harmoni när jag läser din fina tex!
2018-02-04

  Bibbi VIP
Skriver under på Zavanna.
2018-02-04

    Birgersdotter VIP
Vackert.
2018-02-04

  Niliboy
Här hade vi minus24 idAg, nej, till att gå ut. Fin dikt annars!
2018-02-04

    ej medlem längre
En fantastisk hyllning till dagen, vintern och allt underbart som finns att fånga.
2018-02-04

  Rise Little One
Brrrr... men jag följer med dina friska ord :)
2018-02-04

  överlevaren VIP
Vackert skildrat, en fröjd att läsa!
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP