Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bandet

som ett band
av växelström
över pannan
ebb och flod
vågor av ett stickande
som rinner ned för kinderna
ögon för trötta
för att flyta bort
koagulerade tankar
en defekt defibrillator
inifrån
otvättat hår
utifrån
knyter knogarna hårdare
över det svarta hålet
fingrar längs
händelsehorisonten
flätar samman
armarna
som ett band
av växelström
över pannan




Fri vers av Sofiapoema
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-04 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema