Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Jag klättrade på en halkig stege
som ledde mig till min egen grav
Där stod massor med människor
Och de hade alla masker
Röda masker
Och de skrattade och festade
Solen lyste upp den tredje stigens ensamhet




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-04 15:19



Bookmark and Share


  i af apa
jäklars brA!!
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP