Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott


Vi bär på luftslott,

när vi sakta går genom dimman,

i en obestämd färd

längs gatorna,

flanerar,

stannar till,

det var där ,

jag minns,

den dagen,

då jag ville fånga timmarna,

bevara dina leenden,

kapsla in din röst.

Vi bärs på luftslott,

och jag ber för de att bestå.






Fri vers av sargassosea
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-04 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea